Archiv pro měsíc: Listopad 2016

Multikulturní svět kolem nás

ČESKOKRUMLOVSKO – Už popáté celoroční projekty na multikulturní témata reealizuje Centrum pro pomoc dětem a mládeži, o.p.s., člen Asociace NNO Jihočeského kraje a jeho projektové pracoviště ICM – Informační centrum pro mládež. „Celý projekt  je finančně  podpořen MŠMT České republiky, ale také městem Český Krumlov a Jihočeským krajem,“ dodal ředitel zařízení Vlastimil Kopeček.

Veletrh Vzdělání a řemeslo

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Ve dnech 23. až 25. listopadu 2016 se konal na českobudějovickém výstavišti 22. ročník veletrhu Vzdělání a řemeslo. Probíhaly zde prezentace středního školství všech úrovní, ukázky odborného výcviku a soutěží, zařízení pro speciální školy, nadací, fondů, stipendií, učebních pomůcek, zařízení, učebnic a programů pro všechny stupně výuky, potřeby pro děti, vzdělávání dospělých, … Pokračování textu Veletrh Vzdělání a řemeslo

Máme dalšího nového člena

Rozvojová a vzdělávací, o.p.s.

home_translator_about_usSvou činností se zabývá již od roku 2009. Rozvojová a vzdělávací, o.p.s. je česká nestátní nezisková organizace s právním statutem obecně prospěšné společnosti. Posláním společnosti je rozvoj a vzdělávání jednotlivců, společností, regionů, firem včetně zavádění nových vzdělávacích systémů či jejich úprava v České republice i v zahraničí.

Pokračování textu Máme dalšího nového člena

ICM jednalo se slovenským protějškem

20161110_090244BRNO – Ve dnech 9. a 10. listopadu 2016 se v Jihomoravské metropoli sešli zástupci Asociace Informačních center pro mládež České republiky se slovenskými přáteli ze Združenie informačních a poradenských center mladých v Slovenské republiky (zipcem) a Informačného Centra Mladých Slovenské republiky, dále se schůzky účastnili reprezentanti krajských asociací nestátních neziskových organizací z olomouckého, jihomoravského a jihočeského kraje.

Samozřejmě, my jsme byli u toho….

Pokračování textu ICM jednalo se slovenským protějškem